Loopbaan

Usability tester
Tester van websites en Apps met 65+ plussers.

Social Media Marketing
Addo’s Bookstore B.V. Bonaire
Marketing met Facebook, Instagram, online quizzen, WordPress websites, Linkedin, Mailchimp en Prestashop.

Oprichter en Voorzitter
Stichting Lezen & Schrijven Bonaire
Oprichter van de Stichting gericht op het onderzoek en terugbrengen van laaggeletterdheid op Bonaire. Wij richten ons speciaal op kinderen door de inzet van de mediabus, de voorleesdag en het programma Pienter in taal.

Voorzitter
Stichting Voeding op School Bonaire
Elke schooldag krijgen honderden kinderen van behoeftige gezinnen op Bonaire een gratis broodmaaltijd aangeboden op de school of opvang.

Eigenaar – directeur
Addo’s Books, Toys, Office Supplies Bonaire

Creatief directeur
Visual Steps B.v. -Hoorn
Eigenaar, creatief directeur en schrijver van computer boeken en software. Ontwikkelaar van de Visual Steps boeken volgens de minimalist instructie technologie. Deze methode werd getest samen met de TU Twente. Totaal verschenen 200 boeken zoals bestsellers zoals ‘Windows 98 voor Senioren’ en ‘Internet en e-mail voor senioren’.

Schrijver en ontwikkelaar
A.W. Bruna Uitgevers – Utrecht
Schrijver van de bekende internationaal uitgegeven serie ‘Windows voor kinderen boeken’ (500 duizend verkocht) en de bestseller software ‘Eduroms’
(1 miljoen verkocht). Ontwerper van de eerste Nederlandse kindersoftware met een bewegend mannetje op het scherm ‘Floppie’. Ontwikkelaar van de eerste peuterproof software ‘Muizen met Nijntje’ in samenwerking met Dick Bruna.

Orthopedagoog
CED-Groep | onderwijsadvies en -ontwikkeling Rotterdam
Gewerkt als orthopedagoog bij het Pedologisch Instituut Rotterdam. Testen van kinderen met leer- en opvoedingsproblemen.